خراسان جنوبی
امروز يك شنبه  ۲۵ آبان ۱۴۰۴

زلزله ۳.۵ ریشتری بیرجند را لرزاند؛ آماده‌باش کامل هلال‌احمر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی با اشاره به وقوع زمین‌لرزه صبح امروز در حوالی بیرجند گفت: زلزله‌ای به بزرگی ۳.۵ ریشتر در ساعت ۰۵:۵۵ بامداد امروز استان را لرزاند و خوشبختانه تاکنون هیچ‌گونه خسارت جانی یا مالی گزارش نشده است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش مرکز لرزه‌نگاری، تیم‌های عملیاتی پایگاه‌های جاده‌ای و امدادونجات شهری در حالت آماده‌باش قرار گرفتند و ارزیابی اولیه در مناطق نزدیک به کانون زلزله شامل روستاهای اطراف بیرجند، آرین‌شهر و خوسف در حال انجام است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه هلال‌احمر همواره در حوادث طبیعی اولین سازمان حاضر در صحنه است، تأکید کرد: با وجود خفیف‌بودن این زمین‌لرزه، تمامی‌گروه‌های ارزیاب جمعیت تا پایدار شدن شرایط در آماده‌باش خواهند بود و در صورت نیاز، تیم‌های پشتیبان نیز اعزام خواهند شد.

وی از مردم خواست ضمن حفظ آرامش، اخبار مربوط به حوادث را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و افزود: هلال‌احمر استان با استفاده از ظرفیت ۱۱ شعبه و پایگاه‌های امدادی در سراسر منطقه، هر لحظه آماده خدمت‌رسانی به هم‌استانی‌های عزیز است.

وی در پایان گفت: سلامت و امنیت مردم اولویت اصلی ماست و تمام اقدامات لازم برای رصد و مدیریت شرایط در حال انجام است.

خبر تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود...

مشاهده ۸
/
۱۴۰۴/۰۸/۲۳- ۰۸:۳۷
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه