به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، ذاکریان از برگزاری کارگاه آموزشی با آموزش های مهارت های امدادی در محیط آشپزخانه خبر داد.
وی ادامه داد: این کارگاه با هدف آشنایی با مخاطرات در محیط آشپزخانه و هنگام آشپزی و شیرینی پزی ویژه امدادگران، نجاتگران و اعضای جمعیت هلال احمر بیرجند با حضور مربی کمک های اولیه و مربی شیرینی پزی در سالن فنی حرفه ای خواهران شهرستان صورت گرفت.
ذاکریان در پایان از طالبی مسئول فنی حرفه ای خواهران شهرستان، فرقانی مربی مباحث امدادی، کاخکی مربی مباحث شیرینی پزی و همچنین از حضور و مشارکت شرکت کنندگان در این کارگاه تشکر و قدردانی کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم برگزاری این نوع کارگاههای هنری-امدادی را استمرار بخشیم.