خراسان جنوبی
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴
در هفدهمین روز از طرح خدمات نوروزی؛

۲۰۰ مسافر در بیرجند به پویش بهرفت هلال‌احمر پیوستند

رئیس جمعیت هلال احمر بیرجند گفت: در هفدهمین روز از طرح ملی خدمات بشردوستانه به مسافرین نوروزی، ۲۰۰ مسافر به پویش بهرفت پیوستند.

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی، حسین ذاکریان اظهار داشت: خدماتی از قبیل دعوت به پویش ملی بهرفت (بهبود رفتارهای ترافیک‌ساز)، خدمات فضای دوستدار کودک، خدمات آموزشی و مهارتی، خدمات زیست محیطی و خدمات فرهنگی (اطلاع‌رسانی و راهنمایی) در قالب این طرح ملی به مسافرین و گردشگران ارائه می‌شود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بیرجند بیان داشت: جوانان و داوطلبان این جمعیت در هفدهمین روز از طرح ملی خدمات بشردوستانه به مسافرین نوروز امسال توانستند خدمات قابل توجهی را به مسافران ارائه‌ دهند.

ذاکریان ادامه داد: اطلاع‌رسانی در زمینه نقاط حادثه خیز، آسیب‌پذیر و راهنمایی ۱۸۳ نفر از مسافرین به نقاط ایمن، دعوت ۲۰۰ مسافر به پویش بهرفت، بهره‌مندی ۱۹۵ کودک از فضای دوستدار کودک و پایش و کنترل فشار خون ۱۱۵ نفر از مسافران، از جمله این خدمات در هفدهمین روز از طرح ملی خدمات نوروزی بوده است.

گفتنی است؛ طرح ملی خدمات بشردوستانه تا ۱۷ فروردین ماه ادامه دارد.

مشاهده ۳
/
۱۴۰۳/۰۱/۱۲- ۱۷:۳۸
/
0
یکشنبه 12 فروردین 1403 - 17:38
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه