خراسان جنوبی
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

اعزام 40 نفر از جوانان هلال‌احمر خراسان جنوبی به مشهد مقدس

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: در راستای اجرای طرح همسفران خورشید 40 نفر از اعضای جوان هلال احمر در خراسان جنوبی با هدف خدمت به زائرین امام رئوف به مشهد مقدس اعزام شدند.

 به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی با بیان اینکه خدمت به امام رضا(ع) در خدمت‌رسانی به زائران ایشان تجلی می‌یابد، اظهار داشت: زمینه خدمت‌رسانی بسیار گسترده است و هرکس می‌تواند متناسب با تخصص و توان خود به عنوان خادم امام رضا(ع) عمل کند.

 

وی با بیان اینکه طرح همسفران خورشید به منظور ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) همزمان با دهه پایانی صفر توسط جمعیت هلال احمر در حال اجراست، افزود: در ادامه اجرای این طرح تعداد 40 نفر از اعضای جوان هلال احمر خراسان جنوبی برای ارائه خدمات سلامت محور و فرهنگی به زائران امام رضا(ع) به مشهد مقدس اعزام شده اند.

 

کاوسی خاطر نشان کرد: همچنین از ابتدای اجرای طرح همسفران خورشید 215 نفر از نیروهای امدادی و داوطلب جمعیت هلال احمر استان در 43 نقطه در حال ارائه خدمات امدادی و سلامت محور به زائران امام رضا(ع) هستند.

تصاویر

مشاهده ۳۷
/
۱۴۰۱/۰۷/۰۴- ۰۹:۰۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است