به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی با بیان اینکه خدمت به امام رضا(ع) در خدمترسانی به زائران ایشان تجلی مییابد، اظهار داشت: زمینه خدمترسانی بسیار گسترده است و هرکس میتواند متناسب با تخصص و توان خود به عنوان خادم امام رضا(ع) عمل کند.
وی با بیان اینکه طرح همسفران خورشید به منظور ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) همزمان با دهه پایانی صفر توسط جمعیت هلال احمر در حال اجراست، افزود: در ادامه اجرای این طرح تعداد 40 نفر از اعضای جوان هلال احمر خراسان جنوبی برای ارائه خدمات سلامت محور و فرهنگی به زائران امام رضا(ع) به مشهد مقدس اعزام شده اند.
کاوسی خاطر نشان کرد: همچنین از ابتدای اجرای طرح همسفران خورشید 215 نفر از نیروهای امدادی و داوطلب جمعیت هلال احمر استان در 43 نقطه در حال ارائه خدمات امدادی و سلامت محور به زائران امام رضا(ع) هستند.