خراسان جنوبی
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

خیران برای حل مشکلات به کمک دولت بشتابند

ریس هییت مدیره مجمع خیرین کشور گفت: شرایط امروز کشور به گونه ای است که باید خیرین به کمک دولت بشتابند تا برخی کارهای فرهنگی وآموزشی مانند ساخت مدرسه، درمانگاه، مسجد و سایر نیازها با سرعت بیشتری تامین شود.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی،  حبیب اله بوربور در ارتباط تلفنی با اشاره به نیاز حضور خیرین و نیکوکاران در عرصه‌های مختلف اجتماعی اظهار داشت: نیاز بود مجمعی شکل بگیرد تا هم در شرایط عادی و هم در شرایط بحران بتوان امکانات مجامع خیری مختلف را بسیج کرد.
وی بیان کرد: شرایط امروز کشور به گونه ای است که باید خیرین به کمک دولت بشتابند تا برخی کارهای فرهنگی وآموزشی مانند ساخت مدرسه، درمانگاه، مسجد و سایر نیازها با سرعت بیشتری تامین شود.
ریس هییت مدیره مجمع خیرین کشور با بیان اینکه در حوادث غیرمترقبه مجمع می‌تواند مردم را پای کار بیاورد، افزود: امروز شاهد حضور خیرین در تمامی عرصه‌ها هستیم به گونه ای که هر جا نیاز بوده ،حضور یافته و نقش موثر خود را ایفا کرده اند.
وی با اشاره به اینکه مجمع خیرین در استان‌ها می‌توانند بر اساس اولویت و نیاز جامعه استانی خدمات ارائه دهد، گفت: مجمع خیرین خراسان جنوبی با داشتن جلسات در خارج از استان و بهره‌گیری از توانایی‌های دیگر استان‌ها میتواند بخشی از مشکلات این استان را برطرف کند.

تصاویر

مشاهده ۲۸
/
۱۴۰۰/۱۲/۱۱- ۱۵:۴۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است